Over EHW

Met meer dan 25 jaar ervaring in de installatie techniek wil EHW zich profileren als een betrouwbare partner in totaaloplossingen binnen de elektrotechniek. Wij leggen hierbij vooral de nadruk op het werkelijk ondersteunen van uw project in advies, kennisdeling, pragmatische aanpak en uitstekende service. Met onze specialismen, vormen wij een multidisciplinaire onderneming. Hierdoor kunnen wij de meest complexe opdrachten uitvoeren. Voor alle fasen binnen een elektrotechnische installatie in woningbouw, utiliteit en industrie zijn wij volledig uitgerust en gecertificeerd.

Als bedrijf zorgen we ervoor dat we een constante groei doormaken en steeds op de hoogte zijn van nieuwe toepassingsmogelijkheden, installatietechnieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van u als opdrachtgever. Bij het ontwerp en de installatie van eenvoudige tot zeer ingewikkelde systemen wordt al in de ontwerpfase rekening gehouden met toekomstige ontwikkelingen met als doel duurzame, betrouwbare en innovatieve elektrotechnische oplossingen voor uw projecten te bieden.

Wij werken vakkundig en veilig aan het leveren van duurzaam maatwerk.
Natuurlijk gebruik makend van de modernste inzichten, technieken en standaarden die aan de hoogste wettelijke normen voldoen.
Bij EHW staan klantvriendelijkheid, het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit centraal.